Cătălin Dulă pune tunurile pe Ciucă&Ciolacu&co: „Coaliția lui Nicu și Marcel” îi pedepsește cu o taxă nouă pe românii care au investit în energie solară!

Share:
Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat că „în plină criză energetică, „coaliția lui Nicu și Marcel” îi pedepsește cu o taxă nouă pe românii care au investit în energie solară: îi pune să plătească pentru energia pe care ei o produc și tot ei o consumă”.
„Practic, o taxă pe soare. Au inclus-o într-o ordonanță de urgență emisă înainte de 1 decembrie, ca să se asigure că trece neobservată. Pentru că PSD și PNL fură bani din buzunarul oamenilor și se ascund ca hoții.
În ultimii ani, aproape 24.000 de prosumatori au ridicat instalații cu o putere de peste 213 MW. Vorbim de cea mai mare investiție în energie din România din ultima perioadă. N-a fost făcută de stat, ci de cetățeni și companii, din banii lor, în timp ce PSD și PNL stăteau degeaba”, a mai spus liderul USR.
În context, Drulă le-a cerut lui Ciucă și Ciolacu să oprească publicarea acestei OUG toxice în Monitorul Oficial și să o refacă.
„Departamentul de Politici Publice al USR are propuneri în acest sens: https://bit.ly/ProsumatoriDppUSR
Scrieți-le și voi lui Marcel Ciolacu și Nicolae Ionel Ciucă la cabinet.presedinte@cdep.ro și pm@gov.ro și cereți-le să nu publice OUG-ul. Îi putem opri împreună”, a conchis Cătălin Drulă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.