George Simion și AUR, deciși să câștige alegerile din 2024: Iohannis a fost un președinte care nu a iubit românii. Mulți români regretă că în 2000 a fost ales Iliescu președinte și nu Vadim!

Share:

George Simion se pregătește pentru anul 2024, în care vor avea loc toate alegerile: parlamentare, prezidențiale, locale și europarlamentare. Duminică seara, liderul AUR a profitat de ocazie pentru a analiza mandatul lui Klaus Iohannis.

Suveranistul George Simion a început să atragă persoane publice cu influență, pentru a trece proiectul „AUR” la următorul nivel. În opinia acestuia, viitorul președinte al României va trebui să fie în primul rând un om care-și iubește țara pe care o reprezintă.

„Klaus Iohannis a fost un președinte care nu a iubit românii, zilele naționale, nu a fost la Alba Iulia, nu l-a iubit pe Avram Iancu. Dar s-a dus la dezvelirea statuii lui Brukenthal. Dacă va rămâne votul liber – dacă a fost până acum, românii să se ducă la vot și să nu mai voteze conducători care nu-și iubesc țara!”, a declarat George Simion, la România TV.

Mulți români regretă că nu l-au votat pe naționalistul Corneliu Vadim Tudor în anul 2000, susține George Simion.

„Eu cred că mulți români regretă că în 2000 a fost ales Iliescu și cred că au mulți au dubii că acele alegeri au fost corecte. Românii văd ce fac PSD, PNL cât sunt la putere și țin alături de ei UDMR, care-și bate joc de ei, de români”, a transmis oficialul AUR.

Nou membru AUR, Mugur Mihăescu, a promis proiecte majore, pentru resuscitarea României.

„Oameni de afaceri, veniți lângă noi, pentru că vă pregătim ceva spectaculos! Veți avea forță de muncă (…) Le facem cadou celor din sistem cadoul de care se sperie, să muncească în mediul privat!

(…) Înainte de a ne lua Basarabia înapoi, putem recupera România”, a transmis actorul, pentru România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.