Orban critică dur eșecul Guvernului PSD-PNL în lupta cu inflația: Punctul de pensie trebuie să crească în fiecare an cu rata inflației. Guvernanții cheltuie banul public pe cheltuieli fără relevanță!

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, critică dur incapacitatea Guvernului PSD-PNL de a lupta eficient cu creșterea prețurilor.

„Eu cred că Guvernul nici nu și-a dorit să lupte cu inflaţia pentru că le-a adus bani. 53 de miliarde lei la buget în plus. Dar nu le-au ajuns acești bani, au spus să mai luăm niște bani de la oameni, ca să facă ce cu banii ăștia, că nu sunt în stare să facă nimic. Există o putere limitată de cumpărare, firmele intră în dificultate economică. Au probleme financiare, a crescut riscul insolvențelor cu 16%.

Și-au permis să cheltuie banul public pe tot fel de cheltuieli care nu au niciun fel de relevanță. PSD crește pensiile în anul electoral, în ceilalți ani nu-i interesează. Eu sunt adeptul unei chestiuni: punctul de pensie trebuie să crească în fiecare an cu rata inflației. Trebuie să fie o formulă care să asigure predictibilitate. Nu poți face fără fundament”, a spus fostul premier – Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.