Muzeul Naţional de Istorie a României participă la Târgul de Carte GAUDEAMUS Radio România 2022

Share:

Muzeul Naţional de Istorie a României (MNIR) participă la cea de-a XXIX-a ediţie a Târgului GAUDEAMUS, cel mai cunoscut eveniment din industria cărţii din țară, care se va desfăşura, în perioada 7 – 11 decembrie 2022, în Pavilionul B2 Romexpo, din București.

Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus, inițiat și organizat de postul public de radiodifuziune – Radio România, ediţia Bucureşti 2022, va avea loc astăzi, 7 decembrie, ora 12.00.

Cu această ocazie, publicul va avea ocazia să descopere la standul muzeului cu numărul 176, peste 80 de titluri ale publicaţiilor proprii (albume de colecție, cataloage de expoziție, anuare etc.) cum sunt: O clădire simbol a capitalei. Palatul Poștelor. Muzeul Național de Istorie a României, Haina îl face pe om. Șase secole de istorie vestimentară – veșminte, costume, uniforme, accesorii, Ediția a III-a, revizuită și adăugită, Codex Altemberger, Artişti români de altădată. Sfârşitul secolului XIX – începutul secolului XX, Capodopere din patrimoniul Muzeului Național de Istorie a României 2021/ Masterpieces from the collection of the National History Museum of Romania 2021, Nicolae Iorga – 150 de ani de la naştere, Ceramica romano-bizantină din secolele IV-VII la Dunărea de Jos, România lui Nicolae Ionescu.

Mai multe detalii despre oferta editorială a muzeului găsiți la: https://mnir.ro/shop/.

Accesul la târg este gratuit, pe toată durata acestuia, de miercuri până duminică, în intervalul orar 10:00 -20:00.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.