Primarul general, Nicușor Dan, vești bune pentru bucureșteni: Un nou tronson de magistrală de termoficare cu o lungime de 1000 metri va fi dat în funcțiune!

Share:
Primarul general, Nicușor Dan, a precizat că un nou tronson de magistrală de termoficare cu o lungime de 1000 metri va fi dat în funcțiune după finalizarea probelor de presiune.
Tronsonul modernizat de Compania Municipală Energetica Servicii București face parte din Obiectivului 4 – Magistrala II-III Grozăvești și se află pe Calea Dorobanți, între Piața Lahovari și Institutul Goethe.
Întregul obiectiv are o lungime totală a conductelor de 11 kilometri, dintre care 7 km de conductă magistrală și 4 kilometri de conducte aferente racordurilor în punctele termice, susține Nicușor Dan care a precizat că lucrările de modernizare presupun înlocuirea completă a conductelor vechi cu conducte noi, preizolate, dotate cu fir de detecție a avariilor.
Potrivit primarului general, până în prezent, Compania Municipală Energetica Servicii București a modernizat 2,5 km din cei 11 km, acesta fiind un obiectiv important al sistemului de termoficare, ce asigură furnizarea apei calde si a căldurii pentru 15 puncte termice, respectiv pentru 66 blocuri de locuințe din Sectorul 1.
„Prin lucrările de modernizare, se va îmbunătăți distribuția energiei termice și către cartierul Aviației, zonă în care alimentarea cu agent termic a fost deficitară în ultimii ani.
Lucrările vor continua și pe parcursul sezonului rece, când vor fi modernizate racordurile, conducte de dimensiuni mai mici, care asigură legătura între conductele magistrale și punctele termice, fără a afecta alimentarea cu agent termic pentru locuitorii din zona.
Zonele aferente Obiectivul 4 – Magistrala II-III Grozăvești sunt: Calea Dorobanților, Iancu de Hunedoara, Str. Braziliei, Calea Floreasca, str. Take Ionescu, Str. George Enescu, Str. Arh. Ion Mincu, bd. Ion Mihalache, Muzeul Antipa (Sos. Kiseleff), Piața Victoriei, Str. Paris”, a conchis Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.