Europarlamentarul PMP, Eugen Tomac, îl „pulverizează” pe cancelarul austriac: A respins orice argument rațional. Vrea doar să umilească România în mod inacceptabil!

Share:

Europarlamentarul Eugen Tomac a lansat un atac dur la adresa cancelarului austriac Karl Nehammeriei, după discuția pe care a purtat-o cu acesta la reuniunea PPE de la Viena. Un om fixist, care a venit cu niște idei pe care nici n-a reușit să le susțină, nici să și le schimbe, a declarat Tomac, într-o intervenție la Realitatea Plus.

„Guvernul de la Viena este condus, din păcate, de un lider ce insistă cu încăpățânare asupra unor argumente ridicole. I-am spus direct, că este foarte aproape de a fi cel ce va anula toată simpatia pe care românii au cultivat-o de-a lungul timpului în relația cu Austria, țară pe care noi am privit-o cu multă încredere.
A fost una dintre cele mai tensionate întâlniri politice la care am participat. Din păcate, acest om a respins orice argument rațional. A anulat orice a propus Comisia Europeană, a neagat orice raport sau statistică. Pur și simplu, a luat o decizie absurdă. Vrea doar să umilească România în mod inacceptabil.
Mai devreme sau mai târziu, România va intra în spațiul Schengen, dar această palma nemeritată nu va fi uitată ușor de cei peste 20 de milioane de cetățeni români,” a precizat Tomac.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.