Nicușor Dan, vești bune pentru bucureșteni: Patinoar, carusel, un trenuleţ de poveste şi un derdeluş, la Târgul „Poveste de Crăciun” din curtea Operei Comice pentru Copii!

Primarul Nicuşor Dan îi invită pe bucureşteni şi pe turişti la Târgul „Poveste de Crăciun” din curtea Operei Comice pentru Copii (bulevardul Giuleşti nr 16), unde cei mici se pot bucura de un patinoar, un carusel, un trenuleţ de poveste şi chiar şi un derdeluş.

„Invit bucureştenii şi turiştii la Târgul ‘Poveste de Crăciun’ din curtea Operei Comice pentru Copii (bd. Giuleşti nr. 16). Aici, organizatorii îi aşteaptă pe cei mici cu un patinoar, carusel, un trenuleţ de poveste şi chiar un derdeluș- o atracţie unicat în Bucureşti. Este prezent chiar şi Moş Crăciun, care are propria casă la Târg, iar pe Scena Colindătorilor cântă zilnic corurile de copii din Programul Naţional Cantus Mundi. În ‘Povestea de Crăciun’ nu lipsesc nici ideile pentru cadouri, cărţi, jucări, bunătăţi sau suveniruri”, a scris primarul Nicuşor Dan duminică, pe pagina sa de Facebook.

Tot la Opera Comică pentru Copii şi 32 de ateliere de creaţie ale spiriduşilor, unde cei mici pot crea diferite obiecte şi decoraţiuni: coroniţe de brad, lumânări festive, felicitări sau globuri.

Accesul publicului în Târgul „Poveste de Crăciun” este liber, iar pentru participarea la activităţi este necesară achiziţionarea de tichete, disponibile la magazinul Opere Comice, la Casa de Bilete şi în spaţiile special amenajate în incinta Târgului. Costul unui tichet este de 3 lei.

Acest târg este deschis până pe 29 decembrie, între orele 15,00-21,00, de luni până vineri, respectiv 10,00-22,00, sâmbăta şi duminica.

Pe 24 decembrie, programul este 10,00-16,00, iar pe 25 decembrie, târgul va fi închis.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.