Care bonus la pariuri sportive vine cu cele mai multe beneficii?

Share:

Casele de pariuri online sunt pline de promoții și bonusuri, astfel că orice jucător se întreabă de care e mai bine să profite, care dintre ele aduce cele mai multe avantaje. Indiferent că intri pe promoții Superbet sau pe bonusurile altei case de pariuri, vei descoperi că fiecare promoție aduce ceva special, care poate fi transformat în bani cash, pe care îi poți retrage.

Bonusul de bun venit

Bonusul de bun venit sau pachetul de start la o casă de pariuri online este bonusul cel mai important pe care îl poate obține un jucător. Asta pentru că e și cel mai consistent. Pentru a acapara atenția clientului încă din start, casele de pariuri oferă o sumă considerabilă pentru bonusul de bun venit. Principalul beneficiu al unui astfel de bonus este că jucătorul poate să-și dubleze suma din cont fără măcar să plaseze vreun pariu. Desigur, banii suplimentari vin sub formă de bani bonus, care trebuie rulați.

Condițiile de rulaj diferă de la operator la operator, însă în general trebuie respectate câteva condiții de bază: un rulaj al sumei pe pariuri sportive la cote minime impuse de casa de pariuri, într-un anumit interval de timp.

Bonusul fără depunere

Cel mai clar avantaj la un bonus fără depunere este faptul că jucătorul nu e nevoit să efectueze vreun depozit pentru a beneficia de el. Casele de pariuri îl furnizează, de regulă, odată cu verificarea identității de către client. Bonusul fără depunere e mai “subțire” decât bonusul de bun venit, dar poate consta într-un pariu gratuit sau bani bonus care pot face diferența pentru un câștig substanțial.

Acest bonus poate că nu necesită o depunere, dar va avea condiții de rulaj. Și majoritatea caselor de pariuri introduc și câțiva termeni speciali, printre care se regăsește și câștigul maxim ce poate rezulta din bonusul fără depunere. În plus, în cele din urmă, jucătorul va fi nevoit să facă un depozit pentru a putea retrage câștigurile generate de bonusul fără depunere.

Bonusurile personalizate

Există diferite tipuri de jucători la pariuri sportive, iar bookmakerii trebuie să se gândească la toți, la cum îi răsplătesc pentru loialitate. Pentru acest aspect nu sunt suficiente bonusurile generale, ci mai potrivit par bonusurile personalizate, bazate pe jocul fiecărui client. Bonusuri de reîncărcare, free bet-uri sau cashback-uri intră în această categorie.

Un bonus personalizat poate să fie și cel acordat de ziua de naștere a jucătorului. Majoritatea caselor de pariuri acordă un bonus general valabil pentru toată lumea, însă mai sunt bookmakeri care personalizează cadoul de ziua de naștere.

Casele de pariuri online oferă tot mai multe tipuri de bonusuri, fiecare cu beneficiile sale. Este greu de precizat care bonus la pariuri sportive este mai bun, în condițiile în care jucătorii pot percepe diferit ceea ce înseamnă “bun” când vine vorba de promoții și bonusuri. Dar e clar că nu există bonus care să strice. Chiar și cele cu termeni și condiții aproape imposibil de respectat vin ca o gratuitate din partea operatorului și trebuie tratate ca atare. Fiecare jucător trebuie să decidă în parte care bonus i se potrivește și pe care e mai util să insiste.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.