Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, a votat în favoarea rezoluției privind înființarea unui Tribunal special pentru crimele de război din Ucraina!

Share:
SD

maria.grapini@europarl.europa.eu

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, a votat în favoarea rezoluției privind înființarea unui Tribunal special pentru crimele de război din Ucraina.
În contextul în care în spațiul public au apărut informații greșite privind votul său, eurodeputatul Grapini face clarificările necesare.
Deoarece tasta de vot s-a blocat pe minus și a apărut, inițial, că Maria Grapini a votat împotriva acestei rezoluții, la orele 12.10, după ce votul pe aceasta rezoluție a fost comunicat asistenței, în conformitate cu procedurile interne ale PE, europarlamentarul umanist a solicitat modificarea votului pe această rezoluție, în favoarea acesteia.
La ora 12.37, departamentul tehnic al Parlamentului European a comunicat schimbarea votului. Așadar, eurodeputatul PUSL a votat în favoarea condamnării crimelor de război din Ucraina!
Menționăm faptul că schimbarea pe site-ul PE durează 72 de ore în contextul în care deputații au dreptul să-și modifice votul într-un termen de trei zile.
Eurodeputatul Grapini a arătat, încă o dată, prin votul său, că se poziționează de partea păcii și nu a războiului!
Mai mult, în numeroasele luări de cuvânt pe aceasta temă, Maria Grapini a condamnat războiul și a cerut, de fiecare dată, găsirea urgentă a unor soluții pentru pace pentru a nu mai muri oameni nevinovați!
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.