George Simion pune „punctul pe i” în privința huiduielilor, de la Iași, de Ziua Unirii Principatelor: Simpatizanții USR au dat tonul. M-au huiduit și pe mine!

Share:

Președintele AUR, George Simion, a vorbit în exclusivitate despre manifestările care au avut loc astăzi, 24 ianuarie, la Iași, cu ocazia de Ziua Unirii Principatelor.

George Simion a vorbit în direct la România TV despre manifestările organizate la Iași de Ziua Unirii Principatelor. La marș au participat sute de oameni care i-au huiduit pe Marcel Ciolacu și pe Nicolae Ciucă.

„Într-adevăr, sunt niște asociații, nu sunt neomarxiste neapărat, sunt simpatizanții USR care au dat tonul. Scandările au venit din zona acestor asociații. Au dreptatea lor, au fost mințiți de Klaus Iohannis că se va face autostrada care va lega Moldova de Arad. M-au huiduit și pe mine, dar de asta suntem politicieni. Încă de la început, știind că vor veni oameni importanțio din politica centrală și cea locală am rugat toți membrii și simpatizanții să nu huiduie. Majoritatea m-au ascultat, nu garantez pentru toți pentru că e o mare dezamăgire pentru populație”, a declarat George Simion.

Liderul AUR susține că a fost singurul lider politic care a dansat cu lumea prezentă, ceilalți sărind peste acest lucru.

„Nu, ei au sărit peste acest pas. Ce e diferit anul acesta – și-au creat niște garduri la garduri. Până acum era un singur gard care îi proteja pe politicieni, acum au fost două”, a adăugat Simion, în exclusivitate la Punctul Culminant.

Cât despre candidatul AUR la prezidențiale, George Simion spune că partidul nu a ales încă pe cineva, dar cu siguranță vor câștiga, iar România va avea „în sfârșit un președinte”.

„Partidul AUR încă nu și-a anunțat candidatul la prezidențiale. Vom vedea ce se întâmplă. Încercăm să fructificăm la maxim această șansă. Candidatul PSD și candidatul AUR vor intra în turul doi.

Dan Puric este o valoare a nemaului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.