Violeta Alexandru (Forța Dreptei), mesaj tranșant: Adevărul este că oamenii văd diferențele între oameni de stat care luptă pentru binele țării lor și politicieni cu mize mici și multe interese!

Share:
Liderul Forța Dreptei București, Violeta Alexandru, a precizat, într-o postare pe Facebook, că „adevărul este că oamenii dau mână cu mână pentru a susține un proiect de țară atunci când există unul. Unul în care să se regăsească nevoile și așteptările lor, nu doar fraze goale”.
„Adevărul este că oamenii vin în spatele unor lideri care îi inspiră, nu mint după cum respiră, le dau încredere că știu să asculte, nu iau decizii cu ușile închise, înțeleg ce se întâmplă și acționează, nu doar dau din gură. Unii în care ei își văd viitorul. Vin natural, nu din constrângere sau pentru a face figurație.
Adevărul este că oamenii văd diferențele între oameni de stat care luptă pentru binele țării lor și politicieni cu mize mici și multe interese. Oamenii știu că se poate să se fructifice oportunitățile istorice, nu să fie ratate.
24 ianuarie 2023. La Iași s-a fluierat. Acesta este adevărul”, a punctat Violeta Alexandru.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.