Timișoara, Capitala Europeană a Culturii, a devenit și capitala ospitalității românești

Asociația pentru promovarea Timișoarei în parteneriat cu asociația patronală HORETIM și cu sprijinul Iulius Town și PEJ Travel a organizat, în perioada 27 – 30 ianuarie 2023, o vizită de documentare în Timișoara pentru prezentarea potențialului turistic și cultural al orașului și, partial, al județului Timis, la care au participat reprezentanții a 21 de agenții de turism din țară specializate în primirea de turiști străini în România.

Am vizitat si cunoscut orașul și muzeele sale, am descoperit istoria acestuia, admirând multiculturalitatea și armonia celor 23 de minorități prezente în viața urbei, am fost primiți cu căldură și profesionalism în restaurante și hoteluri de toate categoriile, accesibile și pregătite pentru toate categoriile de turiști, am învățat cum să promovăm și să „vindem” mai bine și mai mult partenerilor noștri externi programe turistice care să facă cunoscută Timișoara piețelor externe.

Tur-operatorii de incoming au reprezentat asociațiile de turism implicate în această activitate: Asociația Incoming Romania – AIR, Asociația de Eco Turism din România – AER și Asociația Națională a Agențiilor de Turism – ANAT.

”Am sosit ca invitați și am plecat ca prieteni și parteneri, intrând în echipa care promovează evenimentele culturale din acest an, organizate în Timișoara – Capitala Culturală a Europei 2023! În numele AIR mulțumim organizatorilor pentru ocazia de a cunoaște și a descoperi Timișoara, altfel decât o cunoșteam sau imaginam, ca o destinație vie și deschisă turiștilor români și străini în acest an și în viitor. Timișoara și timișorenii își așteaptă oaspeții cu inima și brațele larg deschise, cu servicii de calitate și cu oameni prietenoși!”, subliniază Ovidiu Tudor, președintele Asociației Incoming Romania.

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.