Liderii AUR declară război supraimpozitării muncii: Nu mai putem continua cu biruri puse pe spatele celor care muncesc!

 Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat că una dintre prioritățile legislative pentru prima sesiune a Parlamentului în 2023 vizează reducerea taxării muncii. În acest sens, AUR va iniția un proiect de lege care va modifica impozitarea muncii.
 Președintele AUR, George Simion, a precizat că „un partid din coaliția de guvernământ a anunțat că vrea să facă acest lucru, noi venim cu proiecte legislative sustenabile în acest sens”.
 „Nu mai putem continua cu supraimpozitarea muncii, nu mai putem continua cu biruri puse pe spatele celor care muncesc în favoarea celor care primesc tot felul de pensii speciale și tot felul de avantaje prin consiliile de administrație unde sunt numiți. Impozit maxim pe muncă 20%, cu tot ce înseamnă aceste taxe pe salarii. Asta solicită AUR. Avem și măsuri care să compenseze procentele care vor lipsi de la bugetul de stat. Avem soluții nu numai în ceea ce înseamnă întoarcerea acestor bani prin consum, dar și prin ce înseamnă o mai bună colectare și alte modalități de acoperire a deficitului bugetar”, a declarat deputatul Antonio Andrușceac.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.