Deputatul Violeta Alexandru (Forța Dreptei) taxează complicitatea PNL-PSD la moțiunea simplă care îl viza pe ministrul Bode

Deputatul Violeta Alexandru (Forța Dreptei) critică dur prestația și comportamentul ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, la moțiunea dezbătută, ieri, în Camera Deputaților.
„Lucian Bode a fost slab astăzi la moțiunea USR&Forța Dreptei care îl privea. Slab, politician-supraviețuitor cu nu știu câte mandate, nu se reține nimic din ce spune, nu se remarcă prin ceva, nu are discurs, nu are personalitate, nici el nu știe ce vrea să comunice. Se apăra, aici da – am înțeles, se agita ca să se apere și o făcea lamentabil”, a punctat Violeta Alexandru.
Potrivit deputatului Forța Dreptei, cele două discursuri, PNL (mai ales PNL, acesta chiar a fost ridicol – rezulta că tot ce a fost bun pe pământ de la Revoluție i se datorează lui L. Bode; daca pleacă din funcție, România e în colaps, nu mai e altul ca el) și PSD au căutat să îl ajute.
„Avea nevoie de ajutor. Avea nevoie să fie proptit. Oare cum o fi să te simți așa neinteresant, în imposibilitatea de a reține cineva ceva din ceea ce spui, proptit? De fapt, nu vreau să știu. Not my world”, a conchis Violeta Alexandru.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.