Marcel Ciolacu pune „punctul pe i”: „După 20 de ani, România va avea un președinte de stânga!”

Marcel Ciolacu nu exclude o posibilă candidatură la prezidențiale! Liderul PSD a dezvăluit că partidul are deja mai mulți potențiali candidați pentru funcție, printre care se află și el.

Președintele PSD – Marcel Ciolacu a declarat că nu exclude să se înscrie în cursa prezidențială pentru Cotroceni anul viitor. Acesta este sigur că social-democrații vor câștiga alegerile din 2024, iar România va avea, după 20 de ani, un președinte de stânga, relatează Realitatea PLUS.

„După 20 de ani, România va avea un președinte de stânga. România are nevoie, după 20 de ani, de un președinte de stanga. Nu are importanță  cum il va chema pe respectivul presedinte.

În acest moment este o decizie corecta luata in interiorul partidului de cand am venit presedinte S-a terminat in interiorul partidulșui să desemneze o mana restransa de lideri care sa candideze la presedinție. O să fie alegeri in fiecare judet pentru cel care va fi desemnat candidat

S-a terminat ca o mana mica de oameni sa decida cine e candidatul . S-a dovedit fals . Ce a funcționat ce nu a funcționat până acum s-a dovedit că 20 de am pierdut alegerile”, a declarat Marcel Ciolacu, marți seară, la un post TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.