Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, pune „punctul pe i”: Situația actuală din PNL este jalnică. Fără susținerea lui Iohannis, liberalii l-ar arunca pe Ciucă pe scări!

Într-un interviu one2one, liderul partidului Forța Dreptei, fost premier și președinte PNL, Ludovic Orban, spune că situația actuală din PNL este „jalnică”. El crede că soarta premierului Nicolae Ciucă și succesul lui în viitor depind exclusiv de susținerea acordată de Klaus Iohannis.

Ludovic Orban susține că atmosfera din interiorul Partidului Național Liberal, înainte ca PNL și PSD să facă schimb de premieri, cel mai probabil, în această primăvară, este „jalnică”.

În privința viitorul politic al actualului lider al PNL, Nicolae Ciucă, după ce nu va mai fi prim-ministru, Orban crede că va fi susținut în continuare, de președintele Klaus Iohannis pentru a rămâne în vârful ierarhiei politice. Altfel, susține liderul Forța Dreptei, liberalii „l-ar arunca pe scări”.

Fostul șef al PNL face referire la faptul că, rămas fără scaunul de la Palatul Victoria, Nicolae Ciucă, proaspăt intrat în politică, nu doar în politica mare, nu ar mai rămâne lider de partid și nu ar ajunge prezidențiabil, dacă ar pierde susținerea lui Klaus Iohannis.

În interviul one2one acordat Europa Liberă, Ludovic Orban acuză că PSD și PNL acționează deja în logică electorală, deși până la primele alegeri, mai este cel puțin un an.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Mihai Badea spune

    Liberalismul este purtat mai departe de partidul Forta Dreptei, infiintat si condus de Ludovic Orban in urma cu un an! Tradarea de catre cei ramasi in PNL, a principiilor liberale se recunoaste in actuala caraghioasa guvernare! Deruta, ce mai dureaza in spatiul liberal, este pe cale de a fi anihilata, odata cu cunoasterea de catre public a programului electoral al Fortei Dreptei! Investitii, antreprenoriat, dezvoltare, sanatate, cultura, justitie, sunt, doar, cateva din principalele sectoare abordate in a fi puse in prim-plan, intru rezolvarea obiectivelor acestora!
    Ludovic Orban este liderul autentic, din prezent, ce poate prezenta oricarui decident electoral un program transparent, modern, bazat pe profesionalism si munca!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.