Eurodeputatul Maria Grapini, gazda unui interesant eveniment cultural: „Lupta cu îngerul”, lansată sâmbătă, la Consiliul Județean Timiș!

Europarlamentarul Maria Grapini, a fost, sâmbătă, gazda unui interesant eveniment cultural în cadrul căruia a fost lansată cartea de poezii a scriitorului Dan Stoica, intitulată „Lupta cu Îngerul”! De această dată, Cafeneaua literară a avut loc în sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș.

“Mie mi-au făcut o zi frumoasă! Mai este speranță atâta timp cât mai sunt iubitori de cultură! Mulțumesc Maestrului Ioan Marin Almajan, dlui Dinu Rachieru, Prof. Viorica Bălteanu, Veronicăi Balaj, care au încântat asistența cu discursurile domniile lor, la lansarea de carte a scriitorului Dan Stoica. În calitate de gazdă și organizator, le mulțumesc din tot sufletul!

Cred că educația și cultura pot salva o națiune. România are nevoie de o strategia de țară bazată pe educație, cultură și valori “, a precizat, după eveniment, eurodeputatul Grapini.

“De ce scriu despre ce are fiecare din noi mai de preț: Sufletul și Adevărul? Lumea e plină de vijelii și nori, are nevoie de frumos și de un pic de magie care să lase să intre primăvara, florile și speranța. De câte ori scriu o poezie, e ca și cum aș spune o rugăciune.

De ce public? Când pun punct unei cărți e ca și cum ar trebui să iau totul de la capăt. Viața merită trăită numai când simți că ești în stare să începi mai bine și mai frumos.

Nu am fost singur. M-au ajutat niște prieteni adevărați. Marta Cordea și Viorel Câmpean, doi cercetători într-ale cărții, din Satu Mare, și nu în ultimul rând Maria Grapini. E un om pe care îl stimez și apreciez. E excepția, într-o lume politică atât de întunecat pestriță. Poate nu aduce primăvara dar ne face să sperăm la ea”, a precizat, la rândul său, scriitorul Dan Stoica.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.