Novak Djokovic, despre ratarea turneelor de la Indian Wells și Miami

Novak Djokovici, 2 ATP, a declarat că nu regretă că a ratat turneele de la Indian Wells şi Miami pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19, însă a precizat că speră că i se va permite mai târziu în acest an accesul în SUA, astfel încât să participe la US Open 2023.

Novak Djokovic, reacţie virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19. Conform legislaţiei americane, cetăţenii străini care nu sunt vaccinaţi împotriva Covid-19 nu au acces în SUA, dar restricţia ar putea fi ridicată în luna mai.

Novak Djokovic a solicitat o derogare pentru a participa la turneele de la Miami şi Indian Wells, însă fără succes. „Nu regret. Am învăţat de-a lungul vieţii că regretele te împiedică să mergi înainte şi practiic te fac să trăieşti în trecut. Nu vreau să fac asta. De asemenea, nu vreau să trăiesc prea mult în viitor. Vreau să trăiesc prezentul, dar evident şi să mă gândesc la viitor, să creez un viitor mai bun”, a Novak Djokovic.

Sportivul sârb a menţionat că nu şi-a pierdut motivaţia după controversele legate de statutul său de vaccinare: „Dimpotrivă, sunt dornic şi motivat să joc tenis, motivat pentru familia mea, pentru fundaţia mea, pentru toate proiectele şi tot ce fac în afara terenului. Demnitatea mea, integritatea, ceea ce cred şi drepturile mele sunt mai presus de orice”.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.