Andorra vine să ia puncte de la București!

România nu mai sperie pe nimeni nici în fotbal. În preliminariile pentru EURO 2024, Andorra speră să producă surpriza în fața echipei lui Edi Iordănescu. 

Naționala Andorrei are pe bancă cel mai longeviv selecționer din Europa, pe Koldo Alvarez. Născut în Spania, tehnicianul pregătește echipa națională de 13 ani.

În conferința de presă de dinaintea partidei programate pentru marți, 28 martie, selecționerul Andorrei a avertizat că echipa sa va juca la victorie pe Arena Națională, din București, împotriva trupei lui Edi Iordănescu. Antrenorul iberic merge țintit să obțină puncte.

„Suntem foarte siguri de faptul că meciul împotriva reprezentativei României va fi unul dintre cele mai dificile din această grupă. Obiectivul nostru însă e același, ca în orice altă partidă: să fim concentrați pentru a ajunge spre finalul partidei cu oportunitatea de a obține puncte.

Faptul că în România sunt mulți jucători cu mult talent e un adevăr. Stanciu, Rațiu, dar și Pușcaș și Drăguș care lipsesc acum… Îmi plac foarte tare jucătorii români, cred că sunt mulți fotbaliști cu un potențial mare. Ceea ce am realizat în ultima competiție oficială nu mai contează de la sfârșitul ei până azi. Fiecare meci reprezintă o poveste diferită. Au fost și adversari de altă factură, pentru fiecare dintre cele două reprezentative. Noi vom aborda meciul cu România cu maximum de profesionalism, așa cum trebuie să o facem.Noi vrem să marcăm și să câștigăm în fiecare meci. Și cred că acest aspect nu e diferit în comparație cu celelalte reprezentative.

Nu sunt amintiri plăcute de când eram portarul Andorrei, pentru că am pierdut. Dar chiar și-așa, pentru mine e mereu o bucurie să am oportunitatea de a juca împotriva unor echipe precum este cea a României. De la meciurile ca selecționer, știu că am pierdut 0-4 în deplasare, cu două goluri încasate pe final de partidă. Amintirile de atunci fac parte din categoria celor care ne-au împins să evoluăm, să ne creștem nivelul de-a lungul timpului. Sper ca de data asta să fim mai competitivi și să facem ca lucrurile să fie mai dificile pentru adversar”, a declarat Koldo Alvarez, potrivit ProSport.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.