Rezident marchează deschiderea sezonului 2023 pe litoralul românesc printr-o campanie de locuit timp îndelungat la prețuri mici

Cele mai avantajoase tarife pentru locuit la mare pentru cel puțin două săptămâni sunt anunțate de Rezident Eforie Nord în cadrul campaniei “Hai la mare, stai mai mult, plătești mai puțin!”, din perioada 21 aprilie – 15 iunie. O campanie similară desfășurată anul trecut a adus pe litoralul românesc înainte de deschiderea sezonului persoane care voiau detox digital la malul mării în lunile mai puțin aglomerate, persoane care pot lucra remote, bunici cu nepoți, familii cu copii mici.

Rezident Eforie Nord încurajează locuirea de lungă durată pe litoralul românesc, mai precis două-patru săptămâni, la prețuri începând de la 2.100 de lei/13 nopți pentru un apartament cu un dormitor și vedere la mare, care poate găzdui până la patru persoane, și de la 3.500 de lei/27 de nopți în același apartament.

13 nopți de cazare într-un apartament cu două dormitoare și vedere la mare, care poate găzdui până la șase persoane, costă 3.600 de lei, mai precis, 46 de lei/noapte/persoană, dacă apartamentul este locuit de șase persoane.

27 de nopți de cazare costă 6.100 de lei, mai precis 38 de lei/noapte/persoană, dacă este închiriat de șase persoane.

“Este o cerere ridicată pentru lunile mai și iunie încă de acum doi ani, venită din partea celor care vor să schimbe peisajul urban cu unul mai relaxant și unde pot lucra remote, a bunicilor care să petreacă mai mult timp cu nepoții, a celor care au nevoie de tratamente de prevenție sau relaxare. Le venim în întâmpinare și în acest an cu tarife avantajoase, în ciuda scumpirilor produse în ultimul an”, declară Alexandra Bogatu, fondator Rezident.

Apartamentele Rezident Eforie Nord sunt căutate pentru dotări și servicii, de la bucătărie complet utilată la check in digital, recepție online 24/7, servicii de curățenie și curățătorie, parcare, șezlonguri pe plaja din apropiere. Oaspeții gătesc constant, nu numai pentru micul dejun, primesc vizitele prietenilor, se relaxează pe terasă, apreciază confortul diferit de cel hotelier. Sunt situate chiar pe malul mării, iar turiștii se pot bucura și de plimbări relaxante pe plajă și pot profita din plin de aerosoli.

Eforie Nord este consacrată ca stațiune balneară, printre factorii sanogeni ai zonei, aerul aducând beneficii importante oaspeților.

“Plimbările pe malul mării dimineața sunt un real beneficiu pentru stimularea imunității și reabilitarea aparatului respirator, mai ales în cazul persoanelor care suferă de tulburări respiratorii cronice. Se pot realiza în sesiuni de 30 de minute aproape de apa mării, mai ales în zone unde există diguri care permit spargerea valurilor, dimineața devreme sau seara, după asfințitul soarelui. Este indicat ca o cură să dureze minimum zece zile, ideal fiind 20 de zile și să aibă loc o dată pe an”, declară dr. Calboreanu Libu Cristiana, medic specialist balneofizioterapie și recuperare medicală la clinica Vraja Mării – recuperare medicală.

La început de sezon, pe litoral, timpul liber se poate petrece la plajă când sunt temperaturi ridicate, ori se pot face activități sportive în aer liber, de la jogging la plimbări pe malul mării, vizite la Delfinariul din Constanța, Herghelia din Mangalia, Mănăstirea din Techirghiol, plimbări cu vaporașul din Marina Eforie Nord, cursuri de navigație la AnaYacht Club. Turiștii se pot distra în parcul de aventură Paradis Land din Neptun, pot lua masa la renumitele cherhanale de lângă Agigea sau pot face tratamente balneare la clinica Vraja Mării by the Park din Eforie Sud.

Înființată în urmă cu șase ani, compania Rezident a pornit inițial cu trei apartamente în centrul Bucureștiului și s-a extins la 40 în prezent: 26 în București, 13 la Eforie Nord și unul la Predeal, investiția realizată până acum fiind de 1,8 milioane de euro. Apartamentele sunt oferite spre închiriere pentru perioada dorită de clienți, împreună cu o gamă de servicii hoteliere, în mare parte digitalizate. Business-ul a fost fondat de Alexandra Bogatu din dorința de a oferi oaspeților o casă provizorie cu confortul propriei locuințe.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.