Incompetența primarului Armand lovește din nou: bucureștenii din Sectorul 1 NU vor beneficia de programul Rabla Local

Bucureștenii din Sectorul 1 nu vor putea beneficia de programul Rabla Local, prin care persoanele fizice primesc stimulente de 3.000 de lei pentru a casa mașini mai vechi de 15 ani. Deși proiectul a primit votul Consiliului Local, primarul Armand nu a fost în stare să depună documentația pentru accesarea acestui program guvernamental. 

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat, la începutul lunii aprilie, deschiderea sesiunii de finanțare a ”Programului privind casarea autovehiculelor uzate”, în care primăriile se puteau înscrie online, în perioada 21 aprilie-28 aprilie.

Prin intermediul programului, persoanele fizice care casează o mașină mai veche de 15 ani primesc, de la primăria de care aparțin, un stimulent în valoare de 3.000 de lei, fără a fi obligați să-i folosească pentru a cumpăra o mașină nouă.

„Nu este prima dată când primăria Sectorului 1 ratează proiecte cu impact pentru oameni. Iresponsabilitate pe linie, lipsă de interes și incompetență marca Armand, așa cum suntem obișnuiți de doi ani și jumătate. Primarul a adus în Consiliul Local acest proiect abia pe 26 aprilie, deși mai erau două zile până la finalizarea perioadei de depunere. Chiar și așa, după ce proiectul a fost votat, ar fi avut suficient timp la dispoziție. Înscrierea se făcea online și foarte simplu.

Această nouă dovadă de dezinteres din partea primarului Armand afectează mii de bucureșteni din Sectorul 1, care ar fi putut beneficia de această sumă de bani deloc de neglijat, dar și siguranța străzilor, pentru că multe dintre mașinile vechi, care poluează și prezintă riscuri în trafic, ar fi putut fi înlocuite”, a declarat Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1.

Primăria Sectorului 1 a mai ratat, în luna februarie, un apel pentru fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență alocați pentru instalarea de panouri electronice de informare în stațiile STB, fiind singurul sector care nu va beneficia de program. La acel moment, PNL Sector 1 a cerut demisia city managerului.

De data aceasta, cerem demisia primarului inutil, care dezamăgește din nou mii de bucureșteni, care probabil i-au acordat votul și încrederea. Sigur că nu ne așteptăm la gesturi de onoare din partea lui Armand. Cel mai probabil urmează un nou episod de victimizare, în care sunt de vină inamicii săi imaginari, ca de fiecare dată.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.