Nicușor Dan îl pune la punct pe Robert Negoiță. Primarul general scoate palmierii puși de primarul Sectorului 3 în Piața Unirii din București fiindcă lucrarea este „ilegală”!

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, scoate palmierii puși de Robert Negoiță în Piața Unirii din București fiindcă lucrarea este una „ilegală”.

Primăria Capitalei a transmis, printr-un comunicat, că a cerut Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București (ALPAB) să scoată palmierii de la Piața Unirii începând cu ora 13, „fără să-i vătămeze”. Găturile rămase vor fi umplute cu pământ pentru ca terenul să fie adus la același nivel.

„În cursul zilei de sâmbătă, 13 mai a.c., din dispoziția primarului general, Poliția Locală a sistat acțiunea de plantare a palmierilor. Această acțiune se desfășura ilegal, fără aviz de la administratorul drumului (Administrația Străzilor București)”, precizează Primăria Capitalei.

Viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, a vizitat luni zona de la Unirii unde Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a plantat palmieri. „Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe a primarului Negoiță”, a spus viceprimarul Horia Tomescu.

„Robert Negoiță a făcut lucrări ilegale. Am venit la fața locului pentru a găsi o soluție ca să aducem terenul la starea inițială”, a declarat Horia Tomescu, care a precizat că palmierii vor fi scoși în cursul zilei de luni.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.