Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu profesorii protestatari, la Buzău: Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea și respectul cuvenit dascălilor!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, aflat la Buzău pentru manifestări legate de Ziua Eroilor, s-a întâlnit cu profesorii care protestau împotriva ofertei Guvernului de a renunţa la greva generală.

Marcel Ciolacu a discutat cu profesorii care protestau la Buzău. „M-am întâlnit și la Buzău cu reprezentanții profesorilor. Și o voi face oriunde, oricând până când această problemă se va rezolva. Dincolo de salariile mici din educație, cred că este vorba și de respect. Respect care de 30 de ani a lipsit în relația statului cu cei care ne educă copiii. Viitorul Guvern trebuie să redea demnitatea și respectul cuvenit dascălilor! Și suntem pregătiți să luăm toate măsurile necesare! Întotdeauna voi sta în mijlocul oamenilor să le ascult problemele!”, a scris Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, pe Facebook.

Peste 900 de cadre didactice ai participat joi la unul dintre cele mai ample proteste desfăşurate în ultimii ani în faţa Prefecturii Buzău. Protestatarii s-au deplasat la Cimitirul Eroilor, unde liderul PSD Marcel Ciolacu participa la un eveniment. Discursul liderului PSD la evenimentul solemn a fost perturbat de către sindicaliştii care au scandat întruna, au fluierat şi au suflat din vuvuzele.

Sindicatele din Educaţie au organizat , joi, un protest în Piaţa Victoriei din Bucureşti, pentru a susţine greva generală declanşată de la începutul săptămânii. Sindicaliştii au anunţat că resping oferta de până acum a Guvernului, pe care o consideră jignitoare, iar greva va continua.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.