Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj și va antrena în Coreea de Sud. Vine Cristiano Bergodi!

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj şi va fi noul antrenor al lui Jeonbuk, echipă din prima ligă a Coreei de Sud. În locul său va veni Cristiano Bergodi, care nu şi-a prelungir contractul cu Sepsi.

Dario Focardi, un jurnalist specialist în fotbalul din Asia a anunțat că Dan Petrescu va fi prezentat oficial în scurt timp drept noul tehnician al sud-coreenilor de la Jeonbuk. Se pare că singurul aspect care ar mai fi rămas de pus la punct ar fi reprezentat de primirea vizei coreene.

Primul meci al lui Dan Petrescu pe banca noii echipe ar urma să se dispute pe data de 11 iunie, atunci când Jeonbuk se va duela cu cei de la Gangwon. Informația a fost preluată și de o parte a presei din Coreea de Sud, iar cei de la Sports Donga au notat de asemenea că Dan Petrescu să fie numit în funcție în scurt timp.

CFR Cluj îl va numi în locul lui Dan Petrescu pe Cristiano Bergodi. Italianul a fost dorit și de U Cluj, fiindcă Ioan Ovidiu Sabău vrea să renunțe la postul de principal și să preia un post in conducere. De altfel, Sabău e unul dintre cei care l-au dorit pe Bergodi. Cristiano Bergodi a discutat cu cei de la U Cluj și a transmis că așteaptă o ofertă din Serie B, din Italia. Între timp, ar fi semnat deja cu CFR Cluj.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.