Marcel Ciolacu nu mai acceptă jumătăți de măsură. Viitorul premier vrea ca marile companii să plătească impozit cel puțin 1% din cifra de afaceri!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat duminică, după o discuţie cu liderii judeţeni ai partidului, despre rotativa guvernamentală care urmează să se producă săptămâna viitoare, că îşi menţine părerea că marile companii ar trebui să plătească impozit cel puţin 1% din cifra de afaceri şi continuă demersul ca la un moment dat România să intre într-o impozitare progresivă.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost întrebat cum va arăta taxarea pe muncă în noul programul de guvernare, după preluarea funcţiei de premier.

”Eu îmi continui demersul ca la un moment dat România să intre într-o impozitare progresivă”, a spus el.

Preşedintele PSD a precizat că ceea ce ne-a atras atenţia şi Comisia Europeană şi Banca Mondială se referă la excepţiile pe care le avem şi care în acest moment nu mai creează un climat concurenţial corect.

”Îmi menţin părerea că marile companii ar trebui să plătească impozit cel puţin 1% din cifra de afaceri”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a menţionat că în ce priveşte noul program de guvernare, îşi va continua demersul ca „la un moment dat România să intre într-o impozitare progresivă”.

„Ne-au atras atenţia şi Comisia Europeană şi Banca Mondială, este vorba de excepţiile pe care le avem şi care sunt în acest moment, nu mai creează un climat concurenţial corect. Îmi menţin părerea că marile companii ar trebuie să plătească cel puţin 1% din cifra de afaceri”, a încheiat el.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.