Liderii PSD exclud varianta unei alianțe cu AUR în 2024. Sorin Grindeanu: Membrii AUR au un comportament semisălbatic!

Membrii AUR au un „comportament semisălbatic”, iar PSD exclude o alianță cu acest partid în 2024, a transmis Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu spune că e exclus ca PSD să facă alianță cu AUR în 2024 fiindcă „e un partid care nu e îndreptat spre valorile pentru care s-a muncit foarte mult în România”.

„Au șovăieli în a spune cu toată gură că suntem membri UE și membri NATO și că e foarte bine”, a declarat Sorin Grindeanu, la interviurile Digi24.ro.

„USR și AUR au în proporție de 80-90% un electorat comun. Cel mai bun exemplu este votul din diaspora. Exclus din punctul meu de vedere să facem alianță cu AUR în 2024. E un partid care, din perspectiva mea, nu e îndreptat spre valorile pentru care s-a muncit foarte mult în România. Au șovăieli în a spune cu toată gura că suntem membri UE și membri NATO și că e foarte bine.

Nu înseamnă că sunt pro-Putin, dar nici nu sunt convinși că e bine că suntem membri UE sau NATO. Pentru mine, această șovăială este eliminatorie. Nu poți să faci proiecte majore fără finanțare europeană. Garantează vreunul de la AUR că se oprește Putin în Ucraina, dacă tot spun că nu e bun NATO? Astea sunt chestiunile grave. Chestiunile mai puțin grave sunt cele legate de un comportament semisălbatic. Eu așa ceva nu am văzut. Singurii care au semnat ceva cu AUR sunt cei de la USR. E singurul partid parlamentar care a făcut un acord cu AUR în ultimii trei ani. Să nu vă mire în 2024 că se vor alia”, a spus Grindeanu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.