Nicușor Dan, implicare totală: Etapa de depunere a ofertelor pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție ce vizează reabilitarea rețelei de termoficare pe o lungime de 7,4 km, finalizată!

Primarul general, Nicușor Dan, s-a încheiat etapa de depunere a ofertelor pentru achiziția serviciilor de proiectare și execuție ce vizează reabilitarea rețelei primare de termoficare pe o lungime de 7,4 km, parte a obiectivului de investiții ”Modernizare magistrale de termoficare aparținând S.A.C.E.T. București”.
Potrivit lui Nicușor Dan,  procedura a fost împărțită în 4 loturi, cu o valoare totală a investiției de 166.817.747,23 lei fără TVA.
 „Avem mai mulți ofertanți pentru fiecare dintre cele 4 loturi, iar în prezent suntem în perioada de analiză a ofertelor depuse, astfel încât să putem atribui contractele în cel mai scurt timp. Zonele care sunt cuprinse în acest proiect sunt: Șoseaua Colentina, str. Doamna Ghica, Bd. Lacul Tei, Calea Călărași, str. Matei Basarab, str. Delea Noua, str. Theodor Speranția”, a punctat primarul general.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.