Primarul general, Nicușor Dan, deschide cel de-al doilea șantier pentru reabilitarea sistemului de termoficare cu fonduri nerambursabile!

Primarul general, Nicușor Dan, anunță deschiderea celui de-al doilea șantier pentru reabilitarea sistemului de termoficare cu fonduri nerambursabile prin POIM.
Potrivit primarului general, este vorba despre un tronson de conductă cu o lungime de 1,64 km, situat pe strada Apusului din sectorul 6 al Capitalei (Obiectivul 25)
Acesta este singurul obiectiv care va fi finalizat și dat în exploatare până la sfârșitul acestui an din cele 25 cu finanțare europeană, conform graficului de execuție, a mai spus Nicușor Dan.
Lucrările sunt executate de Asocierea S.C. Energomontaj S.A. (Lider) – S.C. Elsaco Electronic S.R.L (Asociat) – Sicor S.R.L (Asociat) – IPCT Instalații S.R.L.(Asociat), valoarea de execuție, conform autorizației, fiind de 6.384.234,56 lei.
În total, Primăria Capitalei va moderniza 210 km rețea de termoficare, cu o valoare de 260 de milioane de euro, din care 200 de milioane euro fonduri nerambursabile prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), a adăugat edilul.
Totodată, și Compania Termoenergetica a deschis șantiere în mai multe cartiere din sectoarele 1, 2, 4, 5 și 6 din Capitală pentru lucrări de înlocuire a conductelor, modernizare și reparații, astfel încât locuitorii din zonele respective să nu mai fie afectați de lipsa apei calde și a căldurii începând de iarna următoare, a conchis Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.