Liderul PMP, Eugen Tomac, întâlnire cu primarul general, Nicușor Dan: Trebuie susținut necondiționat de toată dreapta!

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat miercuri, la finalul unei întâlniri cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, că acesta trebuie susţinut de „toată dreapta” pentru un nou mandat.

El a anunţat, pe Facebook, că a avut o întâlnire de lucru cu edilul general, iar discuţiile au vizat priorităţile Capitalei în contextul „noilor provocări”, precum şi despre parteneriatul dintre PMP şi municipalitate.

„Am fost alături de primarul general încă din prima zi a mandatului şi vom continua să-i susţinem iniţiativele în sprijinul tuturor bucureştenilor. Capitala României are nevoie în continuare de un primar modest, cinstit, dar ambiţios şi perseverent. Un om al soluţiilor şi al faptelor, aşa cum trebuie să fie un primar al unei urbe europene. Nicuşor Dan trebuie susţinut necondiţionat de toată dreapta pentru a păstra Capitala ţării drept un model de succes în ceea ce priveşte gestionarea eficientă a banilor publici. Iar acest fapt este confirmat de cele mai prestigioase agenţii de rating”, a susţinut Tomac.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.