Ponta trage un semnal de alarmă în privința posibilei candidaturi a lui Kovesi la prezidențiale: Dacă după ce ai votat Băsescu și Iohannis, votezi pe Kovesi, înseamnă că îți meriți soarta!

Victor Ponta, despre posibila candidatură la președinție a Codruței Kovesi. USR încearcă să o propulseze pe Laura Codruța Kovesi în politică. Studiul organizației civice a lui Cătălin Teniță, membru al Camerei Deputaților din Parlamentul României și fost deputat USR, o poziționează pe șefa Parchetului European în topul încrederii politice.

Liderul Pro România a fost invitat la România TV, în emisiunea moderată de Andreea Crețulescu, și a comentat subiectul momentului legat de fosta șefă a DNA, Laura Codruta Kovesi, care s-a clasat pe primul loc în topul încrederii în personalități politice, în urma unui sondaj reprezentativ la nivel național.

Victor Ponta crede că Laura Codruța Kovesi nu are șanse la scaunul prezidențial, decât dacă va fi susținută de unul dintre cele patru partide mari. Însă, dacă acest lucru se va întâmpla, lucrurile nu se vor îmbunătăți în România, ci din contră, va fi un dezastru.

La cât de sinucigași și tembeli suntem noi, da, o merităm pe doamna Kovesi. După ce că a distrus fiecare politician, care mai avea un pic de coloană vertebrală și creier, după ce că a distrus toate afacerile românești și oameni de afaceri români, după ce că are 1000 de dosare, dintre care 999 sunt cu achitări, cred că, stăpânii ei, că nu e doamna Kovesi, trebuie să își ducă la bun sfârșit planul, să nu mai rămână nimic din România. Nu mă mai miră nimic! După ce ai votat Băsescu și Iohannis, votezi pe Kovesi, înseamnă că îți meriți soarta.

Întrebarea este: susținută de cine? Pentru că niciun candidat din România care nu are susținere dintre cele mari, nu poate să iasă președinte. Dacă o va susține PNL și USR, probabil că are șanse.

Însă, alta este problema. Situația economică e mai rea ca niciodată, e mai rea ca atunci când a tăiat Băsescu pensiile și salariile. Acum sincer, crede cineva că doamna Kovesi știe să rezolve problemele economice ale României? Domnul Iohannis s-a implicat într-un mod în care se va implica și doamna Kovesi și anume, a protejat multinaționalele și firmele străine împotriva firmelor românești. Pe Kovesi o trimit șefii ei, să termine cu tot România, pentru că noi mai mișcăm un pic pe aici, nu știu cum.

Problema României, așa cum o văd eu acum, mult mai detașat și inteligent, nefiind în bătălia de zi cu zi. Bine, puneți-o, voi, ăștia de afară, pe Kovesi, cum l-ați pus și pe Iohannis. Oricum nu mișcăm, nu vă faceți griji. Dar, totuși, viața noastră de zi cu zi, mai avem voie să mai trăim și noi sau trebuie să murim toți?„, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate la România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.