Zelenski susține că Ucraina este „pe deplin pregătită” să înceapă discuțiile privind aderarea la UE!

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că țara sa este „pe deplin pregătită” să înceapă discuțiile privind aderarea la Uniunea Europeană, în timp ce Rusia își consolidează prezența militară la granița cu Ucraina. 

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că țara sa este „pe deplin pregătită” să înceapă discuțiile privind aderarea la Uniunea Europeană

Într-un discurs video difuzat noaptea trecută, liderul ucrainean a spus că a avut o întâlnire cu conducerea militară a țării, în care s-a discutat despre sistemul de apărare ucrainean și despre distrugerea logisticii rusești. El a afirmat că Ucraina este pregătită pentru a face față oricărui scenariu posibil și pentru a-și apăra suveranitatea și integritatea teritorială. El a mai spus că Ucraina este pregătită pentru a adera la Uniunea Europeană și că așteaptă cu nerăbdare să înceapă discuțiile cu liderii europeni. El a subliniat că Ucraina împărtășește valorile și principiile Uniunii Europene și că vrea să facă parte din familia europeană.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.