Un bărbat care l-a amenințat pe Joe Biden, ucis de FBI!

Un bărbat urmărit de luni de zile de către autorităţile americane pentru că profera ameninţări la adresa preşedintelui Joe Biden a fost împuşcat miercuri de FBI în statul Utah, cu câteva ore înaintea unei vizite planificate a preşedintelui în acest stat din vestul Statelor Unite, transmite AFP.

FBI a declarat că un suspect a fost ucis miercuri devreme, când ofiţerii au încercat să îl aresteze în Provo, la sud de Salt Lake City. O anchetă este în desfăşurare, a adăugat FBI fără a oferi detalii despre bărbatul identificat drept Craig Robertson într-o plângere a procurorilor federali din Utah.

Potrivit acestui document, Craig Robertson era un septuagenar care se prezenta ca un susţinător puternic al fostului preşedinte Donald Trump şi care l-a ameninţat în mod repetat pe Joe Biden în postări pe reţelele de socializare.

Preşedintele Biden vizitează în prezent vestul Statelor Unite şi are programată o deplasare miercuri la Salt Lake City.Serviciul Secret, însărcinat cu protejarea oficialilor de stat la nivel înalt, a declarat că „este la curent cu anchetă FBI ce implică o persoană din Utah care a ameninţat o persoană protejată de Serviciul Secret”, dar nu a oferit detalii suplimentare.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.