UE, sfidată, din nou, de Austria!

Austria continuă să sfideze Uniunea Europeană, dar și România. În ciuda războiului de la granițele NATO pe care Moscova l-a declanșat, fostul ministru de Externe al Austriei, Karin Kneissl, care l-a invitat pe Vladimir Putin la nunta sa şi a dansat cu el dansul mirilor, a închiriat o casă într-un sat din Rusia.

Oficialul a subliniat că nu are nevoie de Maldive sau de Seychelles pentru că îi este foarte bine și în Rusia.

„Bunici, mere, vară, înot în râu. Este o viaţă bună. Nu am nevoie de Maldive sau de Seychelles. Este mai bine”, a declarat Karin Kneissl într-un interviu pentru agenţia de ştiri a statului rus, TASS.

În 2018, fostul ministru austriac de Externe a ținut prima pagină a ziarelor după ce a dansat valsul mirilor, de la propria nuntă cu președintele rus Vladimir Putin.

În aceste momente, Karin Kneissl se află în vacanţă în cătunul rusesc Petruşovo, destinaţia despre care a spus miercuri că este mai bună decât Maldive şi Seychelles.

„Îmi place să trăiesc aici. Înţeleg această lume, am înţeles-o când eram o copilă”, a mai spus Karin Kneissl.

În urmă cu o săptămână, presa din Rusia a relatat că fostul ministru de Externe s-a instalat în regiunea Riazan, la sud-est de Moscova.

Cu toate acestea, în cursul zilei de miercuri, Kneissl a declarat că nu locuieşte în Petruşovo, dar  a închiriat o casă mică în acea zonă vestită pentru peisajul rural de o frumusețe aparte.

În prezent, Karin Kneissl, fostul ministru de externe al Austriei din 2017 până în 2019, este stabilită în Liba, o țară măcinată de război.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.