Gabriela Firea nu crede în coincidențe: Seria de evenimente dramatice petrecute de când PSD, prin preşedintele Ciolacu, a preluat funcţia de premier, nu este întâmplătoare!

Fostul ministru al Familei, Gabriela Firea, demisă în urma scandalului „azilelor groazei”, consideră că seria de evenimente dramatice petrecute de când PSD, prin preşedintele Marcel Ciolacu, a preluat funcţia de premier, nu este întâmplătoare.

Gabriela Firea a afirmat duminică seară că nu crede în coincidenţe când vine vorba de cel mai înalt nivel al politicii, iar scandalurile în lanţ – azilele groazei, şoferul drogat de la 2 Mai, exploziile de la Crevedia – au împiedicat încontinuu desfăşurarea unui act de guvernare optim.

„În politica mare, după opinia mea, nu prea e loc de coincidențe. Din păcate spun acest lucru. Şi chiar dacă au fost evenimente nefericite şi neprevăzutul joacă un rol foarte important, cu toţii ne punem această întrebare – dacă parte dintre aceste evenimente nu ar fi putut fi rezolvate anterior schimbării care a avut loc la Palatul Victoria.

Sunt convinsă că istoria nu foarte îndepărtată din punct de vedere politic ne va arăta informaţii relevante”,a spus Gabriela Firea, duminică, la Antena 3.

„Dar întotdeauna s-a întâmplat ceva, de undeva care să îngreuneze activitatea guvernamentală”, a mai spus Firea.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.