Imagini cu Castelul Peleș, afișate pe autobuze turistice care circulă pe străzile din Paris!

Imagini cu Castelul Peleș sunt afișate pe autobuze turistice care circulă pe străzile din Paris, pe perioada Cupei Mondiale la Rugby, într-o campanie derulată de Ministerul român al Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, pentru promovarea destinațiilor turistice din România.

Pe afișe apare Castelul Peleș, fotografiat probabil cu drona, imaginile fiind realizate de Paul Antonescu, un fotograf specializat în evenimente, inclusiv nunți și gale corporate. „Lăsați-vă suprinși de România” – este sloganul campaniei, scris în franceză, deasupra imaginii cu castelul de la Sinaia, ridicat de Regele Carol I.

Mai jos, tot în franceză, turiștii sunt informați că în „mai puțin de 3 ore de zobor” pot ajunge la Castelul Peleș, notează Startupcafe.

Pe afiș apare și vechiul brand turistic al României, cel cu frunza verde și cu sloganul „Explorați grădina Carpaților”, de pe vremea când ministru al Turismului era Elena Udrea. Lângă logo mai este și un cod QR, cu ajutorul căruia probabil că potențialii turiști pot obține pe mobil mai multe informații despre destinațiile din România.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) spune că noua sa campanie outdoor de promovare a României ca destinație turistică în Franța are loc în perioada 6-26 septembrie 2023, pe străzile din Paris.

„Obiectivul principal al acțiunii este atragerea unui număr tot mai mare de turiști francezi în România” – susține MEAT.

Ministerul mai afirmă că mizează pe „patrimoniul cultural” al României pentru a atrage turiștii străini.

„Campania outdoor are, astfel, scopul de a atrage atenția publicului francez asupra României ca destinație turistică și de a transmite un mesaj de impact, cu accent pe patrimoniul cultural și natural al țării noastre. Acțiunea se derulează în două etape: prima a constat în afișarea, în perioada 6 – 12 septembrie a.c., a două imagini reprezentative pentru țara noastră pe 103 panouri publicitare de mari dimensiuni (8mp), în punctele cheie din centrul Parisului, iar a doua etapă, care se desfășoară în perioada 13 – 26 septembrie a.c., a vizat colantarea celor 17 autobuze turistice folosite pentru vizitarea punctelor cheie din capitala franceză”, explică MEAT.

Ministerul crede că astfel „campania va beneficia de o expunere semnificativă”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.