Tensiuni în Coaliție. Președinte PSD Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu, pune tunurile pe ministrul liberal al Dezvoltării și Administrației Publice!

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Daniel Suciu, spune, după vizita ministrului Adrian Veştea în judeţ, că este contraproductiv ca ministrul Dezvoltării şi Administraţiei Publice să meargă într-un judeţ şi să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD.

”Dragi «parteneri» liberali, domnule ministru Adrian Veştea, domnule primar şi preşedinte Ioan Turc, precizez de la început că nu e musai şi nu ne-a cerut nimeni să vă iubim, sau viceversa, dar v-aş ruga să ţineţi cont de un lucru esenţial: ESTE NU DOAR contraproductiv dar şi inelegant ca ministrul dezvoltării şi administraţiei publice (adică al tuturor primarilor şi comunităţilor) să vină într-un judeţ şi să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD”, a scris, luni seară, pe Facebook, Daniel Suciu.

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud cxrede că este ”infantil” ca ministrul unui guvern de coaliţie să nu se întâlnească nu primarii partidului cu care guvernează.

”În speranţa că afrontul adus celor peste 150.000 de bistriţeni ce trăiesc în comunităţi conduse de primari PSD nu se va repeta, îl asigur pe domnul ministru Veştea că aceştia din urmă, chiar şi neinvitaţi şi evitaţi, sunt printre cei mai buni din ţară”, a adăugat Suciu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.