Cătălin Drulă, revoltat: PSD și PNL au mințit, iar Ciolacu alocă din pix sume de bani din Fondul de Rezervă!

Liderul USR, Cătălin Drulă, critică dur guvernarea prin decret în sensul în care câteva miliarde de lei din Fondul de Rezervă al Guvernului se alocă din pixul lui Marcel Ciolacu în fiecare ședință de guvern către diverse ministere.
Potrivit lui Drulă, justificarea repetitivă este că „sumele alocate prin Legea bugetului de stat au fost insuficiente”.
Este ceea ce a spus și USR chiar de la adoptarea bugetului pentru 2023 în Parlament. Că este un buget mincinos. PSD și PNL au mințit, iar Ciolacu alocă din pix sume de bani din Fondul de Rezervă, deși legea este clară: acest fond ar trebui folosit „pentru finanţarea unor cheltuieli urgente sau neprevăzute”, adică cataclisme, a completat liderul USR.
„Cataclismul care a lovit România este guvernarea PSD-PNL. Economia a frânat. Scade încrederea investitorilor în România. Ne împrumutăm la a doua cea mai mare dobândă din UE. Avem a doua rată de inflație din UE.
Soluția acestei guvernări a fost să crească taxele și să adune mai mulți bani tot de la români. Ordonanța de creștere a taxelor a fost semnată de ministrul PNL al Finanțelor. Un ministru PNL propune creșterea taxelor cu zâmbetul pe buze.
USR și Forța Dreptei depun moțiune împotriva lui Marcel Boloș, cel mai antiliberal ministru al Finanțelor din istoria recentă”, a conchis Drulă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.