Club Transilvania Junior Football Cup. A 2-a ediție a unui eveniment dedicat tinerilor fotbaliști!

Între 27 și 29 octombrie 2023, are loc Club Transilvania Junior Football Cup, cea de-a doua ediție a turneului de fotbal dedicat copiilor născuți în 2011/2012.

Competiția va reuni aproximativ 150 de tineri fotbaliști din echipe de top precum CFR Cluj, Viitorul Cluj, Sporting Cluj, Gloria Bistrița, Optimum Star Alba Iulia, Galactic Bistrița, Academia U CLUJ – Luceafărul și multe altele.

Evenimentul se desfășoară la Club Transilvania din Cluj Napoca și reprezintă o oportunitate unică de a promova fotbalul juvenil.

„Club Transilvania Junior Football Cup este un proiect creat din suflet pentru încurajarea mișcării și sportului pentru juniori, dar și pentru a aduce un plus de activități educaționale și sportive în cadrul  comunității locale. Este o experiență extraordinară pentru mine, să pot să ofer bucurie și momente de fericire copiilor,” spune Andrei Timofte, CEO Transilvania Construcții.

Club Transilvania Junior Football Cup este unul dintre puținele turnee din România care nu percep taxe de înscriere și oferă premii substanțiale participanților. Bugetul pentru această ediție ajunge la 15.000 de euro.

Ambasadorul turneului este Ionuț Rada, prin proiectul de educație sportivă The Rada Way. Evenimentul oferă access și la platforma theradaway.ro, ideală pentru promovarea valorilor sportive, dar și a educației. Turneul are prevăzut și un book-corner, unde copiii vor primi cadou cărți de specialitate, printre care și cartea „Vreau să joc”. Scopul acestui demers este de a transmite atât importanța literaturii, cât și a sportului în viața tinerilor.

Prima ediție a turneului, cu ambasadorul Miodrag Belodedici, a fost extrem de apreciată, iar entuziasmul participanților a contribuit la recunoașterea competiției în rândul academiilor sportive din România.

Club Transilvania Junior Football Cup este organizat de Transilvania Construcții, cu sprijinul TRC Parks, Novis Plaza, Club Transilvania, The Rada Way și Aqua Carpatica.

Transilvania Construcții își propune să organizeze anual turneul Club Transilvania Junior Football Cup.

Despre Transilvania Construcții S.A.

Compania dezvoltă, deține și administrează proprietăți industriale de peste 20 ani, sub rețeaua TRC Parks. În prezent, compania are în portofoliu peste 250.000 de mp de spații industriale și logistice, în care își desfășoară activitatea peste 300 de clienți din diferite sectoare de piață și care ajută la producerea și livrarea de bunuri și servicii necesare vieții contemporane.

Transilvania Construcții este lider la nivel național la categoria spațiilor industriale urbane, cu module sub 1.000 de mp și este cel mai mare dezvoltator de spații logistice din țară, cu acționariat 100% românesc. Proprietățile Transilvania Construcții sunt localizate in-city sau la marginea orașelor principale din Romania și a rutelor principale de transport. Tipul de spații variază de la clădiri mari, tip big-box, folosite în principal ca centre de distribuție și până la depozite urbane, localizate strategic lângă centre de populație majore.

Transilvania Construcții își propune să fie un factor pozitiv pentru societate și mediul înconjurător, prin standarde ridicate de calitate și sustenabilitate a proprietăților pe care le dezvoltă, dar și a modului în care își desfășoară activitatea de business.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.