Drulă denunță duplicitatea lui Ciolacu: Colegii mei din USR iau la pas România pentru a le vorbi oamenilor despre pericolul păcănelelor!

Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat că, zilele astea, colegii mei din USR iau la pas România pentru a le vorbi oamenilor despre pericolul păcănelelor.
Potrivit liderului USR, „s-a întâmplat deja în București, Bacău, Vaslui, Iași, Botoșani, Brașov, Alba, Arad, Buzău. Urmează Tulcea și Galați!”.
„Am strâns peste 68.000 de semnături. Am vorbit cu mii de oameni. Și fiecare oprire într-o localitate a însemnat zeci de povești tragice despre o dependență care distruge familii.
Facem asta pentru că nu ne mulțumim cu vorbe frumoase, ci vrem fapte. De asta, îi spun lui Marcel Ciolacu: „Treci la fapte!”, a punctat liderul USR.
„L-am auzit cum ne spunea zilele trecute că el nu blochează legea privind scoaterea păcănelelor în afara localităților. Este o minciună. Pe 17 octombrie, legea a fost amânată în Comisia de Industrii chiar la solicitarea PSD.
USR are șase legi împotriva păcănelelor. Toate sunt blocate de PSD. Sunt legi care ar rezolva atât problema sălilor de păcănele, cât și aceea a reclamelor stradale la jocuri de noroc.
Marcel Ciolacu, lasă vorbele! Săptămâna viitoare te provoc să adoptăm pachetul USR anti-păcănele”, a conchis Drulă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.