Bucureștenii, o prioritate pentru Nicușor Dan. Primarul general anunță continuarea lucrărilor pentru desfășurarea traficului rutier și pietonal în condiții de siguranță!

Primarul general, Nicușor Dan, anunță continuarea lucrărilor pentru desfășurarea traficului rutier și pietonal în condiții de siguranță.
Potrivit lui Nicușor Dan, în ultima săptămână, Administrația Străzilor București a executat reparații în carosabil pe mai multe artere din Capitală, printre care Piața Unirii 1, Bd. Dacia, Bd. Unirii, Splaiul Unirii, Splaiul Independenței, Piața Gemeni, Drumul Sării, Șos. Kiseleff, Calea Giulești, Str. Matei Basarab, Str. Doamna Ghica. Se lucrează totodată și la reparațiile trotuarelor din zona centrală.
De asemenea, a mai spus edilul, au fost trasate marcaje pentru parcările destinate persoanelor cu dizabilități pe străzi precum Ion Câmpineanu și Bd. Dinicu Golescu, dar și marcaje pentru trecerile de pietoni în 49 de locații, de exemplu Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Lascăr Catargiu, Calea Griviței, Șos. Vergului.
„Totodată, au fost trasate și marcaje pentru stațiile de autobuz. Câteva exemple: pe str. Doamna Ghica/ Râul Colentina, str. Băiculești / Combinatul Fondului Plastic, Șoseaua Chitilei / str. Maica Teofana. În aceeași perioadă, Administrația Străzilor a intervenit pentru remedierea deficiențelor la instalațiile de semaforizare din 59 de intersecții. Și echipajele Companiei Municipale Iluminat Public au efectuat 128 de intervenții în teren, acoperind toate cele șase sectoare ale Capitalei, pe străzi și bulevarde precum Bd. Camil Ressu, Bd. 1 Mai, Bd. Basarabia, Șos. Iancului, Bd. Chișinău”, a conchis Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.