Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, se opune oricărui plafon pentru plățile în numerar: Justificarea lui Ciolacu este penibilă!

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a precizat că se opune oricărui plafon pentru plățile în numerar. Potrivit lui Orban, Guvernul nu are dreptul să împiedice oamenii să își cheltuiască banii obținuți prin munca lor exact așa cum își doresc ei pentru că ar fi o gravă afectare a libertății economice și a dreptului de proprietate.
„Posibilitatea de a plăti prin bancă reprezintă un serviciu pus la dispoziție de bănci, de care omul trebuie să aibă deplina libertate de a decide dacă beneficiază sau nu de el. Cei care trebuie să atragă oamenii să folosească acest serviciu sunt băncile, prin ofertele pe care le fac. Guvernul nu are ce căuta în relația dintre bănci și clienții lor”, a menționat liderul Forța Dreptei.
În opinia lui Orban, justificarea lui Ciolacu pentru decizia neconstituțională de limitare a plăților în numerar, cum că ar fi o armă de luptă contra evaziunii, este penibilă. La fel de penibilă și de ridicolă ca și declarația- amenințare a covrigarului-șef că se duce peste evazioniști, a conchis liderul Forța Dreptei.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.