Tun de 100 de milioane de euro din banii cetățenilor: mega pomana electorală pregătită de Clotilde Armand

Sezonul pomenilor electorale a început în Sectorul 1! Într-un mod total netransparent, călcând în picioare legea, primarul Armand dorește să sifoneze cel mai probabil prin firme de casă 100 de milioane de euro, din banii cetățenilor.

În Sectorul 1 sunt peste 800 de lifturi care necesită reparații capitale sau înlocuire totală. Într-o administrație performantă, aceste lifturi s-ar fi reparat sau ar fi fost înlocuite cu ajutorul fondurilor europene, iar cei 100 de milioane de euro ar fi fost folosiți pentru sutele de proiecte pe care primarul Sectorului 1 le are deja votate și nu le implementează. Ei bine, primarul Armand dorește să ofere într-un mod total netransparent 100 de milioane de euro pentru repararea sau înlocuirea acestor lifturi, fără licitație, fără să știm circuitul banilor publici.

În disperarea sa după capital politic, îi expune practic pe administratorii și președinții de asociații de proprietari la probleme penale, deoarece această tentativă de proiect încalcă legea 98/2016 privind achizițiile publice, cu modificările și completările ulterioare, legea 273/2006 privind finanțele publice locale și OUG 18/2009.

Că Armand încalcă legea, nu e nimic nou, dar să transforme asociațiile în complici la infracțiunile ei, este ceva de neacceptat! Fără licitație, așa cum cere legea, fără SEAP, așa cum cere legea, dar cu multă iresponsabilitate și nepăsare față de locuitorii Sectorului 1, Armand-hoața ar vrea să cumpere ilegal voturi.

Din păcate, situația este de-a dreptul dramatică. Sectorul 1 ratează aproape toate proiectele pe fonduri europene. În schimb, Armand nu ratează nicio ocazie de a fura, de a păcăli si, mai nou, de a implica și asociațiile de proprietari in acțiuni ilegale.

PNL Sector 1 îndeamnă asociațiile de proprietari să fie precaute și să analizeze cu atenție propunerile ilegale și strict electorale ale lui Clotilde Armand. Sa nu se facă complici la infracțiunile ei!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.