Cum să ratezi fondurile din PNRR pe bandă rulantă? Rețeta Clotilde Armand

Ministerul Dezvoltării confirmă negru pe alb: Sectorul 1 a ratat 40 de proiecte pe PNRR. Mai exact, din 40 de cereri depuse de administrația Armand, doar 28 au intrat în procedura de evaluare, restul de 12 cereri fiind depuse după epuizarea bugetului. Iar din cele 28 de cereri, NICI MĂCAR UNA nu a intrat în procedura de contractare, deoarece au fost respinse în cadrul evaluării acestora.

Conform celor menționate expres în ghidurile specifice, lipsa oricăror documente solicitate în faza depunerii cererilor de finanțare duce la respingerea acestora.

Altfel spus, Clotilde Armand s-a făcut că depune cereri pentru atragerea de fonduri europene, după care nu a mai revenit cu completările solicitate de Minister.

În timp ce alți primari din țară și din București nu știu cum să mai facă să atragă cât mai mulți bani europeni pentru proiecte locale, Clotilde Armand NU VREA să facă acest lucru.

În schimb, fiind aflată în pragul alegerilor și fără niciun proiect dus până la capăt, pregătește tunuri electoare de 100 de milioane de euro din bugetul local, prin proceduri ilegale și netransparente, expunând asociațiile de proprietari la consecințe legale și asfaltează străzi care NU necesită reparații, tot din bugetul local, lăsând străzile care chiar au nevoie de reparații cu pământ și mizerie.

De ce administrația Armand nu a accesat fonduri europene și nu folosește bugetul local pentru proiecte cu adevărat utile locuitorilor Sectorului 1?

Răspunsul este simplu: incompetență.

Realitatea este certă: cetățenii au pierdut 4 ani de dezvoltare cu administrația Armand, se arată într-un comunicat remis de PNL Sector 1.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.