Biletele pentru EURO 2024 se vând doar prin UEFA!

Tricolorii vor întâlni Belgia, Slovacia şi câştigătoarea play-off-ului B. În semifinalele play-off-ului B joacă Bosnia şi Herţegovina – Ucraina şi Israel – Islanda.

Românii, văduviţi de fotbal la nivel înalt, sunt gata să ia cu asalt Germania pentru turneul final de anul viitor, dar obşţinerea unui bilet nu va fi foarte uşoară.

România va debuta la Euro 2024 pe data de 17 iunie, cu câștigătoarea play-off-ului B (Israel, Bosnia-Herțegovina, Ucraina și Islanda), la Munchen. Apoi, în cel de-al doilea meci, „tricolorii” se vor duela cu Belgia, pe data de 22 iunie, la Koln.

Ultimul meci al reprezentativei noastre în faza grupelor este programat să se desfășoare pe data de 26 iunie, în fața selecționatei din Slovacia, la Frankfurt.

„Pe site-ul FRF sunt toate informațiile. Pe scurt, de mâine se deschide posibilitatea de a aplica la UEFA. Biletele se vând doar prin UEFA, nu prin Federația națională. A mai fost o fereastră înainte de cunoașterea echipelor calificate la turneul final.

Asta e a doua fereastră, între 4 și 12 decembrie și sfatul meu e ca toți românii care doresc să vină acolo să aplice pentru că e singura modalitate de intrare în posesia biletelor.

Nu se face pe principiul primul venit primul servit. Se strâng toate înscrierile și se face o tombolă. Va fi o tragere la sorți. Totul e coordonat de UEFA. FRF nu poate decât să ofere toate informațiile necesare pentru ca ai noștri să își ia biletele. Știu că va fi concurență mare. (n.r. – știm câte bilete o să avem? E o cotă. Cred că undeva la 20-30% din capacitatea fiecărui stadion, acest procent va fi acordat celor două țări care se înfruntă.

Apoi sunt gazdele. Bilete pentru nemți. La fel cum a fost și la București la meciurile de pe Arena Națională de la Euro 2020”, a dezvăluit Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

Naţionala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

17 iunie: ROMÂNIA – Play-off B (Munchen), Belgia – Slovacia (Frankfurt)

22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln), Slovacia – Play-off B (Dusseldorf)

26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt), Play-off B – Belgia (Stuttgart)

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.