Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, pune „punctul pe i”: Informațiile care vin de la OMS nu sunt întotdeauna însoțite și de studii științifice!

SD

maria.grapini@europarl.europa.eu

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, avertizează că informațiile care vin de la OMS nu sunt întotdeauna însoțite si de studii științifice!

“Am fost informați într-o dezbatere, în PE, în Comisia pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne, că Organizația Mondială a Sănătății a înștiințat Uniunea Europeană că a apărut un nou virus și, ca atare, este necesară o nouă campanie de vaccinare. Și atunci eu am întrebat-o pe mesagerul acestei vești, din respectiva dezbatere, dacă se va repeta scenariul din cadrul primei pandemii. Concret, am întrebat dacă se știu lucruri concrete în acest sens sau se va spune, ca și la pandemia de Covid-19, că nu există suficiente date!”, a punctat eurodeputatul Grapini.

Răspunsul primit, a adăugat Maria Grapini, și anume că nu se cunoaște foarte bine situația în contextul în care nu există suficiente informații despre noul virus, a uluit-o.

În context, eurodeputatul umanist a reamintit faptul că OMS a furnizat informații contradictorii și în timpul pandemiei de Covid-19.

“Și atunci eu am ridicat următoarea problemă și, vă reamintesc, că am ridicat-o și în România, OMS este o organizație la care fiecare țară plătește o cotizație semnificativă. Eu am solicitat Comisiei Europene și am spus că dacă tot plătim- și eu vin din mediul de afaceri și plăteam o consultanță doar dacă îmi dădea și un rezultat concret- sumele acestea imense este normal să primim și informații sigure din punct de vedere medical”, a mai spus Maria Grapini.

Ca și concluzie, europarlamentarul PUSL a precizat că românii trebuie să știe că OMS a transmis UE aceste informații și că că se pregătește un nou set de vaccinuri și implicit o campanie de vaccinare pentru un nou virus care vine din China.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.