Liderul USR, Cătălin Drulă, „atacă” municipiile Săcele și Coldea cu doi candidați de top: jurista Daniela Olariu şi consilierul local Alexandru Săbădaşu!

USR Braşov şi-a lansat, vineri, într-o conferinţă de presă, în prezenţa preşedintelui formaţiunii politice, Cătălin Drulă, candidaţii pentru funcţiile de primari ai municipiilor Săcele şi Codlea – jurista Daniela Olariu şi consilierul local Alexandru Săbădaşu.

„USR va avea astfel de candidaţi – oneşti, preocupaţi de binele comunităţilor lor şi în localităţile din Braşov, şi în celelalte localităţi din România. Creăm această alternativă, un pol al forţelor de dreapta, unul care se opune PSD, unul care să vină cu soluţii integrate pentru toate rundele de alegeri”, a declarat preşedintele USR, Cătălin Drulă.

Preşedintele USR Braşov, senatorul Irineu Darău, a menţionat că, împreună cu echipele din oraşele lor, chiar dacă „nu au fost la putere”, cei doi au făcut o serie de acţiuni şi, „chiar şi cu un număr mic de oameni, s-a reuşit implementarea unor proiecte importante pentru comunitate”, precum reintroducerea transportului pentru elevii cu nevoie speciale de la Centru Brădet – la Săcele sau renovarea spitalului şi demersuri pentru realizarea unei păduri parc, de 16 hectare la Codlea.

Liderul USR Braşov a menţionat că în Săcele USR nu are niciun consilier local, iar la Codlea – doar doi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.