George Simion, întâlnire importantă la Bruxelles. Liderul AUR s-a întâlnit cu vicepreședintele ECR din Parlamentul European!

Preşedintele AUR, George Simion, s-a întâlnit în această săptămână la Bruxelles cu Beata Szydło, europarlamentar polonez şi prim-ministru al Poloniei în perioada 2015 – 2017, în prezent vicepreşedinte al grupului Conservatorilor şi Reformiştilor Europeni (ECR) din Parlamentul European.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de AUR, la finalul întâlnirii, George Simion a atras atenţia că este necesară la nivel european o voce puternică împotriva „schimbării nedemocratice” a tratatelor Uniunii Europene de către „un corp de birocraţi nealeşi de nimeni”.

„Ne confruntăm la Bruxelles şi în instituţiile europene, nu de azi, nu de ieri, cu o birocraţie nealeasă care ar vrea să anuleze suveranitatea constituţiilor naţionale, care a început, pe modelul comisarilor sovietici, să dicteze şi să impună pentru ţările noastre noi reguli. Cum vor să o facă? Prin schimbarea nedemocratică a tratatelor Uniunii Europene. Avem nevoie de oameni puternici, bărbaţi şi femei puternice, ca prieteni, ca aliaţi, precum doamna Beata Szydlo, pentru apărarea unei Europe a naţiunilor şi a unei Europe creştine”, a spus preşedintele AUR, citat în comunicat.

În context, ca urmare a întâlnirii cu europarlamentarul polonez, George Simion a transmis şi un îndemn către femeile din România: „Avem nevoie de doamne în politică! Aştept toate româncele în AUR!”.

Conform comunicatului, în cadrul deplasării, preşedintele AUR a purtat discuţii şi cu Marco Campomenosi, şeful delegaţiei partidului Lega din Italia, despre drepturile românilor din Italia.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.