Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, susține capitalul autohton: „Șansa României este să investească în IMM-uri!”

SD

maria.grapini@europarl.europa.eu

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, susține capitalul autohton!

“Șansa României, pentru anul 2024 – să nu uităm că acesta este un an electoral, dar vorbim și de anii 2025 și 2026, este următoarea: dacă fiecare euro pe care îl vom lua (și avem pentru prima dată mulți bani de luat de la Uniunea Europeană) se va multiplica de cel puțin două ori și acesta va fi investit în economia privată și nu numai în aceasta, vom avea resurse importante la buget. Și, în context, vom avea bani și pentru creșterea pensiilor și, dați-mi voie să reamintesc aici, și pentru persoanele cu dizabilități!”, a punctat eurodeputatul Grapini.

De altfel, Maria Grapini a reamintit faptul că a primit în audiență mai multe persoane cu dizabilități și, în urma discuțiilor, a rămas suprinsă de cuantumul extrem de mic al indemnizației acestora.

Potrivit europarlamentarului PUSL, șansa României este investiția în IMM-uri (întreprinderi mici și mijlocii), unde aceasta a activat cu succes timp de 35 de ani.

“De aici trebuie să pornim și trebuie să investim în IMM-uri pentru a avea baza de unde să colectăm. Știm bine că sunt numeroase exemple de investitori străini – nu am nimic cu ei și îi invit să vină în România – care au părăsit România, în momente grele pentru economia acesteia. Noi, ca umaniști, susținem capitalul autohton pentru că acesta rămâne aici și, ca atare, trebuie sprijinit masiv pentru a putea multiplica eficient banii pe care îi vom lua de la Uniunea Europeană!”, a conchis europarlamentarul Grapini.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.