Eurodeputatul PUSL, Maria Grapini, demarează, vineri, la București, un important ciclu de Conferințe de mentorat pentru tineri: Este datoria seniorilor să transfere experiența lor noilor generații!

SD

maria.grapini@europarl.europa.eu

Susținătoare a drepturilor tinerilor, atât în intervențiile sale din PE, dar și în cele de pe plan intern, europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, începe un important ciclu de Conferințe de mentorat pentru tineri.
Prima dintre Conferințele “Manifest pentru Tineret-Mentorat în Dezvoltare” va avea loc vineri, 12 ianuarie, la Biblioteca Centrală Universitară Carol I din București și o va avea ca gazdă și organizator pe Maria Grapini.
”Consider că este datoria seniorilor să transfere experiența lor noilor generații. Am făcut mulți ani mentorat pentru tinerele antreprenoare, doresc să fac mentorat și pentru tinerii care doresc să se implice în politici publice! Fiecare zi este un dar de la Dumnezeu! Să o folosim cu bucurie și gândire pozitivă. Eu încerc să împărtășesc tinerilor experiența mea, să le transmit că ”se poate”!”, a precizat eurodeputatul Grapini.
Implicată, model de combativitate pentru mulți dintre tineri și nu numai, cu o experiență de viață și cu reușite profesionale de excepție, Maria Grapini s-a bazat și continuă să se bazează pe tineri.
Astfel, la conferința de vineri, tinerii prezenți vor ridica probleme de actualitate, vor dezbate idei, vor aduce argumente și vor primi de la eurodeputatul Grapini răspunsurile solicitate.
Până la urmă, mentoratul este, potrivit Mariei Grapini, ghidul pesonal de succes al fiecăruia dintre tinerii care pot, prin implicare, să-și transforme visurile în realitate. Iar mentorul este cheia evoluției personale, acesta având datoria de a cultiva talente și a inspira destine.
“România are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de o generație tânără, implicată în schimbarea în bine a țării, în modernizarea, reformarea și recredibilizarea instituțiilor statului român. Am lucrat și lucrez cu tinerii și știu că noi, cei cu o experiență de viață mai mare, avem obligația să transferăm încredere, responsabilitate și experiența noastră tinerilor, pentru a avea eficiență, dinamism și credibilitate în societate. Doar împreună putem găsi rețeta succesului! Iată de ce este nevoie de politici instituționale pentru promovarea tinerilor, acolo unde au vocație, conform principiului “omul potrivit, la locul potrivit”!”, a mai spus eurodeputatul umanist.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.