Drulă denunță „tunul” de cinci milioane de euro al „baronului” PSD, Paul Stănescu

Liderul USR, Cătălin Drulă, denunță tunul de 5 milioane de euro al baronului Paul Stănescu.
Potrivit lui Drulă, în 2023, pe ascuns, Florin Barbu, actualul ministru al Agriculturii, apropiatul lui Paul Stănescu, a depus o lege care transforma apa și stuful din Delta Dunării în pășune. Este una din „minunile” PSD, realizate la comanda secretarului general al partidului, a mai spus liderul USR.
De asemenea, Drulă a msi spus că imediat după aprobarea legii, firmele deținute de familia Stănescu cer 5 milioane de euro de la APIA în subvenții, iar APIA Tulcea aprobă imediat cererile.
Cu o lege din pix, familia Stănescu urma să obțină milioane de euro, a completat Drulă.
„Tunul pregătit de Stănescu a ajuns în presă, pe fir a intrat și Parchetul General, care a blocat afacerea secretarului general al PSD. Cererea este blocată la APIA central și a ajuns și în vizorul Parchetului European.
Presa a prezentat toate dovezile unui caz de corupție, care ar trebui să intre imediat și în atenția DNA-ului condus de Marius Voineag.
Florin Barbu, ministrul Agriculturii, ar trebui demis imediat. Așa arată un stat mafiot: legi cu dedicație dictate de baroni, inițiatorul ajunge ministru, instituțiile statului aprobă cererea fără să clipească. Jaf organizat”, a conchis liderul USR.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.